Charme Camping Heidepark
camping overijssel met hond

Kleine camping in Overijssel met hond

  • Kleinschalige camping in Overijssel
  • Maximaal 3 huisdieren welkom
  • In een bosrijke omgeving

Kamperen met uw hond in Overijssel

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin beleeft u bij Camping Heidepark! Op onze natuurrijke camping kunt u overnachten op een ruime kampeerplaats of in een gezellige accommodatie. Een aantal hiervan zijn huisdiervriendelijk, hier is uw hond van harte welkom voor een heerlijke vakantie in de natuur van Overijssel. In de omgeving van onze camping kunt u de mooiste wandelingen maken met uw trouwe viervoeter. Ontdek bijvoorbeeld de bossen van de Sallandse Heuvelrug of de veelzijdige wandelroutes van het Vechtdal. Komt u ook bij ons kamperen?

Overnachten met uw hond

Bij Camping Heidepark kunt u overnachten op ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving. Wij bieden huisdiervriendelijke kampeervelden waar uw trouwe vriend alle ruimte heeft om te spelen en te ravotten. Per kampeerplaats zijn maximaal 3 honden toegestaan. Iedere kampeerplek beschikt over maximaal 10 ampére stroom, riolering, CAI- en wateraansluiting. Ook in een aantal van onze vakantiehutten is uw hond toegestaan. Deze zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn compleet en gezellig ingericht.

To do's tijdens uw verblijf op onze camping

Er is van alles te beleven op en rondom onze kleinschalige camping. Plons in het openluchtzwembad, speel op de grote speelzolder of ga eropuit met het recreatieteam in het hoogseizoen. Wanneer uw hond meegaat op vakantie wilt u natuurlijk mooie wandelingen kunnen maken. Verken het unieke landschap van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug of kom helemaal tot rust in de groene omgeving van het Vechtdal. Ook de Holterberg is een mooie bezienswaardigheid. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u en uw hond zullen een onvergetelijke kampeervakantie beleven bij Camping Heidepark!

Mooie wandeltips:

  • Speelbos Lemele
  • Archemerbergroute
  • Boswachterij Staphorst
  • Rondje Rheeze

Wat andere gasten ons vroegen:

🐕 Waar mag mijn hond los lopen?

In het hondenspeelbos in Lemele kan uw hond naar hartenlust rennen, ravotten en spelen met andere honden. Dankzij de omheining kan uw trouwe viervoeter veilig spelen.

🧒 Is er genoeg te doen voor kinderen?

Op onze kindercamping in Overijssel bieden wij allerlei leuke faciliteiten voor jong en oud! Kinderen kunnen spetteren in het zwembad, spelen op de speelzolder of een activiteit doen met het recreatieteam in het hoogseizoen.