Charme Camping Heidepark

Covid19

Covid19 update

Wij begrijpen dat het in corona tijd lastig is om een vakantie te boeken en iets vast te leggen. Niemand weet wat er komen gaat. Om deze reden denken wij graag met u mee.

Geld terug in geval van verhindering door Corona

De volgende speciale boekingsvoorwaarden worden gehanteerd tijdens Corona:

Wanneer u te maken krijgt met het coronavirus tijdens de datum van u vakantie, krijgt u uw geld terug in de volgende gevallen:

  1. Als één van de reizigers uit het gezelschap is getroffen door het coronavirus (op vertoon van een medische verklaring)
  2. Als de camping in een gebied ligt dat in lockdown is tijdens de datum van uw verblijf
  3. Als de camping in een gebied ligt dat door de overheid een oranje of rood reisadvies heeft gekregen tijdens de datum van uw verblijf.
  4. Als u zich bevindt in een gebied dat in lockdown is waardoor u niet naar de camping kunt komen.

Het reeds (aan)betaalde bedrag kunt u dan van ons terug gestort krijgen op uw rekening. 

Geld terug of voucher

Wanneer u te maken krijgt met het coronavirus zoals in de bovengenoemde situatie krijgt u uw geld terug. In andere gevallen ontvangt u eerst een voucher die gedekt is door de brancheorganisaties.

Gratis omboeken

U krijgt van ons de mogelijkheid om uw vakantie gratis om te boeken. Mocht de vakantie duurder uit vallen dient er bijbetaald te worden. Valt de vakantie goedkoper uit, dan krijgt u geld terug. 

Betalingen

Na de boeking ontvangt u van ons een bevestiging en factuur. Hierop staan twee aanbetalingstermijnen. Het eerste termijn van 50% moet 2 weken na de boeking voldaan zijn. De andere 50% moet voldaan worden 2 weken voor de boeking. Mocht u het nog angstig vinden 2 weken voordat uw vakantie begint, dan kunt u altijd contact met ons opnemen m.b.t. de betaling. Deze kan dan uitgesteld worden tot bijvoorbeeld één week voor aankomst of zelfs tot aankomst (betaling bij aankomst op de receptie).

Voucher ontvangen is nog steeds mogelijk

Wanneer u de vakantie eerder wilt annuleren omdat u er geen goed gevoel bij heeft of het niet aan durft, dan kunt u alsnog een voucher ontvangen. Deze zijn gedekt door de Recron. Hierdoor is uw geld nooit weg. De voucher kunt u dan in komende jaren gewoon gebruiken bij een boeking. Mocht u op bepaalde reden dan toch niet kunnen/willen komen. Dan is er in overleg altijd mogelijk om te kijken of wij het geld terug kunnen storten.

Flexibel omboeken

Het is altijd mogelijk om uw vakantie gratis om te boeken naar een andere periode wanneer u het niet aan durft om te komen. U betaald alleen de eventuele meerkosten van de andere boeking. Reserveringskosten worden dan niet twee keer in rekening gebracht. Mocht de andere vakantie goedkoper uit vallen, dan krijgt u het verschil terug of ontvangt u een voucher.