Charme Camping Heidepark
Openlucht zwembad

Openlucht Zwembad

 
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Speciaal peuter- en kleuterbadje
  • Zwembad met buitendouche
  • Voldoende ligbedden en parasols

Openluchtzwembad

Bent u op zoek naar een leuke vakantie in Overijssel? Maak kennis met Camping Heidepark! Wij zijn een kleinschalige camping in de prachtige natuur van Overijssel. Bij ons bent u aan het juiste adres indien u een veelzijdige vakantiebestemming wenst, maar tevens wilt genieten van rust en ruimte. De omgeving nodigt uit voor fiets- en wandeltochten. Overijssel is de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud.

Ontdek ons verwarmde buitenzwembad

Camping Heidepark in Overijssel biedt een eigen verwarmd buitenzwembad met een aparte peuter- kleuterbad. Ook is er een dierenweide. Direct achter de camping ligt Natuurlijk Heidepark, een natuurbad met zandstranden, ligweide en speelterrein voor de kinderen, de toegang voor dit leuke uitje is gratis voor gasten van Charme Camping Heidepark.

Op een warme dag is er niets lekkerder dan een frisse duik in het zwembad. Op kindercamping Heidepark in Overijssel genieten uw kinderen van ons zwembad, zodat u lekker kunt ontspannen. De allerkleinsten vinden verfrissing in ons speciale peuterbad. Zelf rust u heerlijk uit op de ligbedden die volop aanwezig zijn rondom het zwembad. Bij het zwembad zijn voldoende wc’s en er is een buitendouche.

 

Verwarmd zwembad en peuterbadje

In ons zwembad kunnen uw kinderen ook zwemmen wanneer het niet heel warm is buiten. Het zwembad is namelijk verwarmd, waardoor het water bijna altijd een aangename temperatuur heeft. Voor de allerkleinsten hebben wij naast het grote zwembad een peuter- en kleuterzwembad. Dit zwembadje heeft zeer ondiep water en is voorzien van een glijbaan en speeltoestellen. U kunt uw kind hier met een gerust hart heerlijk laten spelen. Op de ligbedden rondom het zwembad kunt u lekker ontspannen en een boekje lezen. U heeft goed zicht op uw spelende kinderen.

 

Ontdek meer faciliteiten