Charme Camping Heidepark
fietsvakantie overijssel

Maak de mooiste fietstochten in Overijssel

 • Gezellige familiecamping in het Vechtdal
 • Fietsverhuur op het park
 • Talloze mooie fietsroutes

Beleef uw fietsvakantie in de natuur van Overijssel

Het bosrijke Overijssel is dé ideale bestemming voor uw volgende fietsvakantie. U ontdekt de mooie natuur van het Vechtdal en de Sallandse Heuvelrug, bewondert prachtige landgoederen en ervaart de lokale gastvrijheid wanneer u even stopt in een dorpje. Camping Heidepark is de perfecte uitvalsbasis wanneer u wilt fietsen in Overijssel. Onze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties waar iedereen zijn plekje zal vinden. Stap op de fiets en ontdek de veelzijdige omgeving van het Vechtdal! Wanneer mogen we u verwelkomen voor uw volgende fietsvakantie?

 
 

Beleef een fietsavontuur in het mooie Overijssel

Overijssel is een prachtige bestemming om mooie fietstochten te maken. Talloze routes leiden u door bossen, heidevelden en langs unieke landgoederen. Vanaf onze camping bereikt u snel veelzijdige natuurgebieden zoals de Lemelerberg, de Archemerberg en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Ook de kastelenroute bij Dalfsen is een echte aanrader. Onderweg komt u langs gezellige en gastvrije plaatsjes zoals Hellendoorn, Raalte of Nijverdal waar u kunt uitrusten op een terrasje met een hapje en een drankje. Ontdek de gemoedelijkheid en rustgevende natuur van Overijssel op de fiets!

 
  Uitgebreid netwerk van routes
  Uitgestrekte bossen en groene weilanden
  Rivier de Vecht
  Gezellige dorpjes
  Kastelen en landgoederen
 

Onze favoriete fietsroutes:

Kastelenroute Dalfsen

Ontdek de eeuwenoude landgoederen en indrukwekkende kastelen van Dalfsen tijdens deze 30 kilometer lange fietsroute.
 

Fietsen naar de Lemelerberg

U bent ruim twee uur zoet met deze route die u door de natuur van het Reggedal leidt. Ontdek de Lemelerberg en de Archemerberg!
 

De Paarse Loper

Bewonder de paars gekleurde heides van de Sallandse Heuvelrug. Van half augustus tot begin september staat de heide in bloei.
 

Heerlijk overnachten in de natuur van het Vechtdal

Beleef het échte buitengevoel in Overijssel tijdens uw fietsvakantie! Op onze camping kunt u kamperen op een ruim opgezette kampeerplaats. Deze is voorzien van stroom, water en CAI-aansluiting. Op een aantal kampeerplaatsen is uw hond ook welkom en voor extra comfort boekt u een kampeerplek met privé sanitair. U kunt ook overnachten in een sfeervolle vakantiehut of stacaravan. Voor een gave glamping ervaring boekt u een safaritent. Onze accommodaties zijn compleet ingericht en bieden plaats aan maximaal 9 personen. Vanuit uw verblijf staat u zo in de Overijsselse natuur waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Over uw verblijf in de natuur:

 • Ruim opgezette kampeerplekken
 • Stacaravans, vakantiehutten en safaritenten
 • Voor maximaal 9 personen
 • Huisdieren zijn welkom
 • In de natuur van het Vechtdal
 

Dit vroegen andere fietsfanaten ons:

 

🚲 Verhuren jullie fietsen op jullie camping?

Wanneer u niet in staat bent om uw eigen fiets mee te nemen bieden wij de oplossing! Op onze camping verhuren wij diverse (kinder)fietsen waarmee u de omgeving van het Vechtdal kunt verkennen.

 

🧒 Zijn de fietspaden in het Vechtdal geschikt voor kinderen?

Ja, veel fietspaden in het Vechtdal zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn ook speciale familieroutes en faciliteiten langs de routes zoals speeltuinen en picknickplaatsen.