Charme Camping Heidepark
Camping Heidepark!

Kampeerplaats honden welkom

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Overijssel, Lemelerveld
 

Voorzieningen

  1. 6, 8 of 10 Ampère stroom
  2. Riolering
  1. CAI aansluiting
  1. Wateraansluiting
 

Omschrijving

Fijn kamperen met uw eigen douche en toilet op een veld waar honden zijn toegestaan.

Camping Heidepark beschikt over 160 ruim opgezette kampeerplaatsen, waarvan 100 toeristisch. Door de riante kampeerplaatsen, krijg u volop de ruimte om helemaal tot rust te komen en te genieten van uw vakantie. Gelegen in de natuur, zorgen de vele bomen voor privacy tijdens uw verblijf. Desondanks is het erg gezellig en is er genoeg te beleven! 

Op Charme Camping Heidepark heerst een gastvrije en ontspannen sfeer. Begin de dag met vers gebakken broodjes uit de winkel voor een heerlijk ontbijt. Ga voor een verfrissende duik in ons openluchtzwembad, doe mee met allerlei buitenactiviteiten voor jong én oud, of kies voor een middagje ontspannen bij uw eigen kampeerplaats. 

  1. De plaatsen zijn verdeeld over 8 velden.
  2. Op alle velden zijn kleine speeltuintjes, ideaal om de kleintjes in de gaten te houden terwijl u een boek leest.
  3. Op alle plaatsen is water-/rioolaansluiting en CAI. Neem uw tv, laptop en opladers dus maar mee! Tevens kunt u op alle toeristische plaatsen kiezen uit 6, 8 of 10 Ampère stroom en is er overal WiFi beschikbaar.
  4. Op de velden staat u op een goede grasmat, in het algemeen langs de rand van de velden. Deze zijn omringd door vaak 6 meter dikke bossages. Hierdoor blijft er veel speelruimte op het midden van het veld over en heeft u geen probleem om een beschut plekje te vinden. Zon of schaduw? Het is allemaal mogelijk. Kortom, het gehele jaar volop genieten!
  5. Honden zijn welkom op speciale velden.


Via dit type boekt u een kampeerplaats op een veld waar huisdieren zijn toegestaan.