Camping Heidepark
wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, voor zowel wandelaars als fietsliefhebbers zijn er genoeg leuke routes beschikbaar. De directe omgeving kenmerkt zich door de mooiste bossen, heides en rivieren. Via de camping kunt plekken ontdekken zoals de De Sallandse HeuvelrugDe Vecht en het Vechtdal en prachtige landgoederen.

En als u na de pracht en praal van de natuur even een middagje door een stad wilt lopen, is Deventer zeker de moeite waard. Het historische centrum heeft kleine straatjes met veel verschillende winkeltjes. Op de Brink bevinden zich talloze café met gezellige terrassen voor een hapje en een drankje.

Bent u liever op de fiets, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden om het prachtige Overijssel te verkennen. Aanschouw de schitterende natuur, bezoek authentieke dorpen, of fiets naar andere bezienswaardigheden zoals Kasteel Rechteren! En dat alles is perfect te bereiken vanaf onze camping. Per fiets kunt u een tocht maken naar de volgende locaties:

  • De Vecht en het Vechtdal
  • De Holterberg
  • De Lemelerberg
  • De Archemerberg

Archemerroute

Uitdagende en afwisselende fietsroute die u vanuit Den Ham langs rivier de Regge en de Archemerberg leidt.
 

Kastelenroute Dalfsen

Ontdek de prachtige landgoederen en statige kastelen in de omgeving van Dalfsen tijdens deze mooie fietsroute.
 

Rondje Lemelerberg

Bewonder de natuur van het Reggedal tijdens een fietsroute rondom de Lemelerberg. U komt onder andere langs Ommen en Landgoed Schuilenberg.
 

Informatiepunt op de camping

Voor al uw vragen over uitstapjes via een wandeling of met de fiets in de prachtige omgeving van onze camping, kunt u langskomen bij het informatiepunt. Ook hebben wij hier routes voor u klaarliggen en kunt u hier fietsen huren voor het hele gezin.