Charme Camping Heidepark
Hemelvaart weekend weg

Vier Hemelvaart in Overijssel

 • Ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties
 • Midden in de natuur van Overijssel
 • Vele fiets- en wandelroutes

Lang weekend weg met Hemelvaart

Hemelvaart is het ideale moment voor een lang weekend weg. De temperaturen zijn vaak al heerlijk om de mooiste wandelingen of fietstochten te maken. Charme Camping Heidepark ligt op een ideale locatie vlak bij de Sallandse Heuvelrug, het Vechtdal en de Lemelerberg, ieder unieke natuurgebieden met vele routes. Op ons kleinschalige park overnacht u op ruime en autovrije kampeerplaatsen of in comfortabele accommodaties. Met faciliteiten zoals een openlucht zwembad en fietsverhuur is er voor zowel jong als oud genoeg te beleven tijdens het hemelvaartweekend.

Zoek en boek uw weekend weg met Hemelvaart ⤵

Kamperen of een accommodatie huren?

Bij Charme Camping Heidepark kunt u tijdens Hemelvaart overnachten in zowel een accommodatie als op een kampeerplaats. Wij bieden diverse soorten kampeerplaatsen, zoals huisdiervriendelijk, huisdiervrij en met privé sanitair voor net dat beetje extra luxe. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom, water, CAI-aansluiting en zijn autovrij waardoor uw kinderen heerlijk kunnen spelen rondom de kampeerplaats. Ook bieden wij accommodaties zoals safaritenten, stacaravans, lounge-, vakantie- en trekkershutten voor maximaal 9 personen. Ook zijn een deel van de accommodaties huisdiervriendelijk.  

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Fiets- en skelterverhuur
 • Speelzolder
 • Openlucht zwembad
 • Speeltuintjes
 • Sanitairgebouw

Wat gaat u doen tijdens uw weekend weg met Hemelvaart?

  Prachtige natuur

  De omgeving van Camping Heidepark heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur. Ontdek de waanzinnige uitzichten op de Sallandse Heuvelrug, bezoek één van de prachtige wateren of ontdek de regio Vechtdal met haar kronkelende rivier De Vecht en de authentieke dorpen aan de waterkant.

  Uitjes voor het hele gezin

  Rondom onze camping is er van alles te doen voor jong en oud. Bezoek Avonturenpark Hellendoorn, ontdek diverse dieren in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen of geniet van een gezonde dosis adrenaline in Attractiepark Slagharen. Of gaat u zwemmen bij De Scheg of op ontdekkingsreis bij Dinoland? 

  Dorpen en steden

  Van bruisende steden zoals Deventer en Almelo tot pittoreske dorpjes zoals Dalfsen en Ommen. Er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken vanaf ons park dat het moeilijk is om een keuze te maken. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige binnenstad van Zwolle, waar u uw ogen uitkijkt met alle leuke winkeltjes en heerlijke restaurants.