Charme Camping Heidepark
meivakantie overijssel

Vier de meivakantie in Overijssel

  • Kleinschalige camping
  • Met kampeerplaatsen en accommodaties
  • In de natuur van Overijssel

Gezellig overnachten in de meivakantie

Een onvergetelijke meivakantie beleeft u bij Camping Heideveld! Bij ons verblijft u op een groene en ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie in de natuur van Overijssel. Tijdens uw verblijf op onze charme camping kunt u gebruikmaken van onze gave parkfaciliteiten. Jong en oud vermaakt zich in het verwarmde buitenzwembad, de diverse speeltuinen of op de vermakelijke speelzolder. U kunt ook een voorjaarswandeling maken in de natuur van de Sallandse Heuvelrug of een fiets huren op onze camping om deze veelzijdige omgeving te ontdekken. Mogen wij u ook verwelkomen in de meivakantie?

Vind uw ideale verblijf in de meivakantie:

Verblijven op onze charme camping

Ervaar deze meivakantie het échte kampeergevoel bij Camping Heidepark! Bij ons kunt u overnachten op een ruim opgezette kampeerplaats. Deze plaatsen beschikken over maximaal 10 ampère stroom, water- en CAI-aansluiting. De luxe sanitairgebouwen liggen op loopafstand van uw kampeerplaats. Voor dat extra beetje luxe bieden wij ook kampeerplekken met privé sanitair. Al onze kampeervelden zijn autovrij en op een aantal plaatsen is uw hond welkom. Wij bieden ook gezellige accommodaties; u kunt verblijven in een vakantiehut, stacaravan of safaritent. Deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 9 personen en zijn voorzien van een complete en knusse inrichting. Dat is pas genieten tijdens uw verblijf in de meivakantie!

To do's in de meivakantie

Een meivakantie in Overijssel was nog nooit zo leuk als bij Camping Heidepark! Op onze camping zult u zich geen moment vervelen. Zo bieden wij een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad, gave speeltuinen en een speelzolder met ballenbak en uitdagende klimtoestellen. De bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug nodigt uit om ontdekt te worden. Huur een fiets of maak een wandeling door dit veelzijdige gebied vol heuvels, heidevelden, bossen en de kronkelende rivier de Regge. In de meivakantie zijn er ook talloze gave uitstapjes te ondernemen in de omgeving. Breng een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn of ontdek de dieren van WILDLANDS Adventure Zoo. Wat gaat u doen tijdens uw verblijf in de meivakantie?

Tips in de meivakantie

  • Wandelen en fietsen over de Sallandse Heuvelrug
  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Attractiepark Slagharen
  • Dinoland Zwolle
  • Plopsaland Indoor Coevorden
  • WILDLANDS Adventure Zoo

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Is het zwembad open in de meivakantie?

Ons buitenzwembad is open in de meivakantie wanneer het mooi weer is! Doordat het zwembad is verwarmd heeft het water bijna altijd een aangename temperatuur. Ons heerlijke openluchtzwembad beschikt over een peuterbad en ligbedden.

Ligt jullie camping in een natuurrijke omgeving?

Uw meivakantie is natuurlijk niet compleet zonder dat u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. Camping Heidepark ligt op slechts 17 km van de bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Hier kunt u eropuit in het unieke landschap vol heuvels, velden en zwerfkeien.