Charme Camping Heidepark
Camping hardenberg

Camping Hardenberg

Camping nabij Hardenberg

Op een camping in de buurt van Hardenberg kamperen? Dat kan bij Camping Heidepark! Camping Heidepark is een kleinschalige camping in de buurt van Hardenberg. Onze camping is aantrekkelijk voor zowel jong en oud.

De kleinschalige Charme Camping is de buurt van Hardenberg en is royaal opgezet en beschikt over een warme sfeer. Pittoresk en centraal gelegen in het mooie Overijssel, dichtbij onder andere de Sallandse Heuvelrug, Lemele, Hellendoorn, Dalfsen en Ommen. Wij beschikken over autovrije velden waardoor u uw kinderen onbezorgd kunt laten spelen. Onze camping nabij Hardenberg heeft een verwarmd zwembad met een zwemgedeelte die ook geschikt is voor de kleinere kinderen. Elk weekend kunnen u en uw kinderen genieten van een vermakelijk recreatieprogramma. Onze dierenweide worden vaak bezocht door kleine kinderen. Achter onze camping ligt Zwembad Heidepark. Dit is een natuurbad voorzien van schitterende zandstranden, een ruime ligweide en een speelterrein voor uw kinderen.

 

Onze camping:

  • Camping Heidepark is verboden voor auto’s, dus veilig.
  • Eigen verwarmd zwembad.
  • Apart peuter- en kleuterbad.
  • Kleinschalige camping voor zowel gezinnen als senioren.
  • Gelegen temidden van volop natuur waarin u eindeloos kunt zwemmen, fietsen en lekker kunt wandelen.
  • Draadloze internetverbinding over de gehele camping.
 

Camping Hardenberg: Huren zonder kuren

Op charme camping Heidepark zijn meerdere huurmogelijkheden waar u keuze uit kunt maken. Denk hierbij aan een luxe 6 persoons stacaravan, een vakantiehut, een trekkershut of een vakantiebungalow. Voor meer informatie kunt u gerust eens op naar de button meer informatie gaan. Of ga naar direct reserveren, er is altijd wel een plekje voor u vrij. De camping is gevestigd dichtbij Hardenberg, in Lemelerveld. Dit ligt centraal gelegen op een aantal minuten fietsen vanaf de bekende plaatsen zoals Dalfsen, Ommen en Hellendoorn. De camping ligt vlakbij de Lemeler- en Archemerberg. Deze omgeving geeft u fantastische fiets- en wandelpaden, zo uitgestrekt houdt u ze niet voor mogelijk! Camping Heidepark bevindt zich in een fantastische streek, waar u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen. Als aanvullende aanbeveling geldt dat we lid zijn van de Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij doen tevens ook aan het verhuren van fietsen. Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.

Boek nu uw vakantie
 
Bekijk onze prijzen of beschikbaarheid