Charme Camping Heidepark
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Ontdek avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is uiteraard de reden dat u wil kamperen bij camping Heidepark. Op dit leuke familiepark is altijd wat te beleven. Met meer dan 30 attracties heeft iedereen wel een attractie die bij hem of haar past. Ontdek welke attracties u gedaan moet hebben!

 

Voor de allerkleinsten

Heeft uw zoon of dochter weleens Baba & Bella ontmoet? Deze parkmascottes gaan graag met iedereen op de foto en ze zijn de hele dag bij hun huisje te vinden voor een meet en greet.  Natuurlijk kunnen de olifantjes bij een goed attractiepark niet missen. Stap samen met uw kind in de Dombolen en vlieg op de rug van Dombo.

Stoere kinderen stappen in een stoere vrachtwagen en rijden mee met het convoy. Is dat nog niet genoeg? Neem een ritje met een echte oldtimer zoals een T-fort uit de jaren 30 of ga op ruimtereis in de mini vrijeval. Ook voor de kleintjes is er een hele dag vol plezier.

Spetterend leuke attracties

Heeft u zin om avonturen te beleven op het water? Ga op reis in een boomstam en geniet van de wilde waterval. Vooraan en recht naar beneden, dat is het meest spannend. Reis via een kolkende rivier door het Indonesische landschap naar het einde. Lukt het om zonder spetters naar het einde te komen?

Spannende attracties

Toch zin in iets meer spanning? Voor de echte durfhalzen onder ons raden we aan om naar de rioolrat te gaan. Dit is een achtbaan in het riool en het is daarom ook heel donker… Een andere enge attractie is de Balagos, deze kurkentrekker is de spannendste achtbaan van het hele park.

Bent u helemaal overtuigd en heeft u interesse in het boeken van een camping bij Hellendoorn?