Charme Camping Heidepark
Zomervakantie nabij Ommen

Zomervakantie nabij Ommen

Zomervakantie nabij Ommen

Heidepark is een gezinscamping in omgeving Ommen! Deze populaire vakantieplaats heeft een prachtige groene omgeving. Het is zeker de moeite waard om nabij Ommen op zomervakantie te gaan. 

Als campinggast heb je genoeg te doen als je er even op uit wilt gaan.  Ommen is namelijk omringd door Dalfsen, Hellendoorn, Lemele, Salland en de Sallandse Heuvelrug. Wie aan Hellendoorn denkt zegt natuurlijk meteen Avonturenpark Hellendoorn! Hier vind je de leukste attracties voor jong en oud.  U rijdt vanaf Camping Heidepark ook zo door naar Plopsa Indoor in Coevorden. Beide erg tof om te bezoeken tijdens uw zomervakantie bij Ommen. Liever een goedkoper dagje weg? Dan kunnen jullie natuurlijk ook omgeving Ommen verkennen met de fiets. Neem jullie eigen fietsen mee of huur gemakkelijk een fiets op onze camping. Ontdek tijdens uw zomervakantie al fietsen de plaatsen Salland, Dalfsen en Hellendoorn. De echte fietsliefhebbers nemen routes die uitwaaien over Vechtdal en Twente.

Kamperen nabij Ommen

Als je op zomervakantie gaat in Ommen dan ervaar je pas echt een vakantiegevoel door te kamperen! Ruime kampeerplaatsen zonder sanitair of luxe kampeerplaatsen met privé sanitair komt u bij ons tegen. Mocht u een kampeerplaats kiezen zonder sanitair dan kan u gebruik maken van onze schone sanitair gebouwen. U vindt er altijd wel eentje in de buurt van uw kampeerplaats! Ook een seizoenplaats of jaarplaats is mogelijk voor kamperen. Zo heeft u het hele jaar door een vakantiegevoel nabij Ommen!

Luxe logeren nabij Ommen

Als u toch geen kampeerliefhebber bent is er niets fijner dan luxe logeren. Daarom kiest u bij ons een safaritent, stacaravan of hut voor uw zomervakantie nabij Ommen.  Onze stacaravans zijn van 4-persoons tot en met 6-persoons beschikbaar. Daarentegen gaan de safaritenten zelfs tot en met 9-persoons varianten. Onze trekkershutten en vakantiehutten zijn echter alleen maar in 4-persoons uitvoeren beschikbaar.

Faciliteiten

Op ons vakantiepark nabij Ommen hoeft u zich geen moment te vervelen als u uw kampeerplaats of accommodatie uitloopt. U komt voorzieningen voor jong en oud tegen! Tijdens de zomervakantie vermaakt ons recreatieteam alle leeftijden.  Elke dag is er een vol programma te vinden. Denk aan knutselen met kids en speurtochten of playbackshows die ook leuk zijn voor de ouders! Voor afkoeling blijven jullie ook heerlijk op onze camping nabij Ommen. Neem tijdens uw zomervakantie een frisse duik in het openluchtzwembad en droog op op onze comfortabele ligbedjes met parasol. Heb je kleine kids? Dan gaat u met hen naar een afzonderlijk peuter- en kleutergedeelte om toch veilig waterpret te hebben. 

Wanneer het lekker weer is spelen de kids ook buiten in de speeltuintjes op onze velden. Met het omliggende zat en vele speeltoestellen ligt verveling hier nooit op de loer! Is het toch een keer minder lekker weer tijdens uw zomervakantie bij Ommen? Dan gaat u met de kids langs bij onze indoor speelzolder voor uren plezier! Je hoeft  Ommen dus niet uit om toch een leuke zomervakantie te hebben.

Eigen vakantiehuis nabij Ommen

Ook voor of na de zomervakantie verblijft u natuurlijk op Camping Heidepark. Wij verkopen regelmatig nette stacaravans in diverse prijsklassen. Een stacaravan heeft altijd een eigen toilet, douche en 1, 2 of 3 slaapkamers. Bij interesse bent u natuurlijk van harte welkom om de caravan te komen bezichtigen en ervaren! Een inruil van een caravan behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Heeft u al een eigen stacaravan, maar wilt u deze graag nabij Ommen neerzetten? Dan bent u bij Camping Heidepark natuurlijk van harte welkom. Wij stellen wel bepaalde voorwaarden waar uw  stacaravan aan moet voldoen. Ook moet er uiteraard wel plek beschikbaar zijn.

Boek uw vakantie
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid