Charme Camping Heidepark
Familiecamping Overijssel

Familiecamping Overijssel

  • Ruim opgezette kampeerplaatsen
  • Buitenzwembad met peutergedeelte
  • Midden in de natuur gelegen

Familiecamping in Overijssel met zwembad

Familiecamping Heidepark bevindt zich in de adembenemende natuur van Overijssel. De camping is volledig ingericht voor kinderen. Camping Heidepark is daarom ook de leukste familiecamping in Overijssel! Reserveer nu een accommodatie of beleef het echte kampeergevoel op één van onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Viert u liever vakantie in één van onze verhuuraccommodaties of komt u met uw eigen vertrouwde tent, caravan of vouwwagen? Op Camping Heidepark verwelkomen we u graag! Op onze gezellige familiecamping kunt u gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten en is er in de omgeving voor iedereen wat te beleven.

 
Bekijk de verblijfsmogelijkheden
 
 

Faciliteiten op onze familiecamping geschikt voor kinderen 

Met faciliteiten zoals een verwarmd openluchtzwembad, diverse speeltuinen en grote speelzolder, beleven uw kinderen enorm veel speelplezier. In het hoogseizoen bezorgt het animatieteam uw kinderen een leuke en gezellige dag. Voor jong en oud worden er dagelijks leuke activiteiten organiseert. Buiten het hoogseizoen, vanaf de meivakantie tot eind augustus, is ons animatieteam elk weekend aanwezig. Naast Camping Heidepark is er een groot natuurbad te vinden. Met veel speeltoestellen is dit natuurbad ook erg leuk voor kinderen. Lekker spelen in het zand of klimmen in de speeltoestellen. Hier is het erg goed te vertoeven!

 
 

Attractieparken in de buurt van onze familiecamping in Overijssel

Rondom onze familiecamping Nederland bevinden zich talloze leuke parken, waar uw kinderen hun ogen zullen uitkijken. Avonturenpark Hellendoorn ligt op slecht 12 km afstand. Een leuk uitstapje voor het hele gezin! Ook  Attractiepark Slagharen is onder gezinnen erg populair. Het hele park staat volledig in het Wild West thema. Het attractiepark beschikt maar liefst over meer dan 30 attracties. Een walhalla voor kinderen tot 14 jaar! Of ga terug naar de tijd van dinosaurussen en beleef een geweldige dag in Dinoland Zwolle. Spot meer dan 100 dinosaurussen en is er van alles te doen, bijvoorbeeld lasergamen of klimmen. Dinoland is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar.

 

Fietsen en wandelen in de omgeving van deze familiecamping in Overijssel

U vindt camping Heidepark in een voortreffelijk en natuurrijke streek, waar u kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt op fietsafstand van de verschillende bekende toeristische plaatsen als Dalfsen, Ommen en Hellendoorn. Ook bent u vanuit onze camping in de nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn ruime fiets- en wandelmogelijkheden. Kunt u geen eigen fiets meenemen? Gelukkig verhuren we ook fietsen. Met de camping als startpunt zijn er mooie routes voor u die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleur- en natuurrijke regio begint al op enkele kilometers van onze camping.

 
Boek uw verblijf op onze familiecamping in Overijssel
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid