Charme Camping Heidepark
Senioren camping

Seniorencamping

Seniorencamping Heidepark

Bent u nog op zoek naar een seniorencamping in de provincie Overrijssel dat geschikt is voor energieke senioren? Charme Camping Heidepark is de juiste keuze voor u als sportieve senior. Charme Camping Heidepark wéét meteen waar u als actieve senior naar op zoek bent. Seniorencamping Heidepark is een ruim aangelegde seniorencamping met een groot natuurgebied en vooral: autovrij. De sfeer is gastvrij en erg ontspannen. Trekt u lekker een paar baantjes in ons heerlijke verwarmde zwembad of geniet van de unaniem frisse natuur in de dichtbijzijnde omgeving. In de ochtend kunt u de dag starten met versgebakken broodjes uit de winkel, en tegen de avond kunt u terecht in onze snackbar of kantine voor een buitengewoon lekkere verse snack, pannenkoek of nog meer heerlijke maaltijden.

   
 

Waarom u voor onze rustige seniorencamping Heidepark kiest?

 • Het is een heerlijke seniorencamping (autovrij).
 • In de buurt van één van de drie mooiste natuurgebieden van Overijssel.
 • Een buitengewoon lekker verwarmd zwembad ideaal om heerlijk baantjes te trekken.
 • Uitstekend hoogstaand sanitair.
 • Natuurrijke en heerlijk frisse omgeving.
 • Groot aantal comfortplaatsen voorzien van centrale antenne, water- en rioolaansluiting en 10 Ampére stroom.
 • Draadloze internetverbinding aanwezig op de hele camping.
 
 

Fiets en- wandelroutes

Nabij onze seniorencamping Heidepark kunt u grote afstanden fietsen vanuit onze thuishaven Lemelerveld naar bijv. Helldendoorn, Ommen of Dalfsen. Ook kunt u fietstochten maken door het gevarieerde landschap en over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Naast lekker fietsen in deze regio vindt u hier één van de allermooiste wandelroutes van Nederland. Lekker bezig zijn met uw kinderen en/of kleinkinderen in de omgeving Brabant. De recreatie in Overijssel wordt door veel levendige senioren gezien als één van de mooiste regio's om vol vermaak te verblijven of uit te rusten.

Accommodatie

De seniorencamping Heidepark is heel georganiseerd aangelegd. Op 5,5 ha vindt u 175 plaatsen, waarvan er 110 toeristisch zijn. U heeft dus alle ruimte temidden van de overweldigend ruime natuur. Vanzelfsprekend kunt u terecht met uw tent of caravan bij seniorencamping Heidepark. Heeft u behoefte aan iets meer luxe, dan willen wij die graag voorzien door middel van onderstaande accomodaties:

 • Een luxe 6 persoons stacaravan
 • Een vakantiebungalow
 • Een trekkershut
 • Een vakantiehut
Lang kamperen? Er is heel veel mogelijk…

Ook gasten die een seizoen- of stacaravan-plaats willen, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben in totaal 70 plaatsen voor lang kamperen beschikbaar (inclusief stacaravans. Heeft u belangstelling? Laat het ons weten. Wij zenden u graag onze tarieven en voorwaarden. Toelating van stacaravans is aan regels gebonden, maar hierover informeren wij u graag!